Sunday, October 14, 2012

CSI Files #41

hello, here's my second layout for CSI case #41
the color pallette challenge this week has softer tone than the previous one, 
and I really love it


so, after reading the challenge's rule, I've already know which stashes should be grabbed first

I choose Sweet Dream as the title, and "dear Lizzy" Neapolitan was instantly on my mind !
the picture of my husband and son was perfectly match to the title
and I add "Fly up to the Sky" to make a wish that someday hope their dream will come true.

here's what I've been working last night:






thanks for stopping by,
Isur



6 comments:

  1. whoaaa..ci Isur uptodate bgt, udah gitu rajin pula!
    Uber-cool karyanya.
    Membawa pengaruh positif buat yang ngebaca (terutama aku) utk tetap berkarya nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. halo Maria, thanks ya udah mampir di blog ini, mudah2an abis baca ini jadi terpancing bikin karya juga ya..hahaha *semangaaat

      Delete
  2. Nemu blog ini ngga sengaja setelah browsing around nyari inspirasi scrapbooking. Love it! Karyanya bagus2 banget :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. halo ...thank youuu ya udah sempetin lihat2 blog sederhana ini.... semalem aku ngintip2 dikit ke blognya mba juga baguuus2, hari ini saya juga mau tour ah ke blognya mba supaya bisa lihat lebih jelas lagi..have a nice day!

      Delete
  3. very nice and all the color palate very well done sur... :)

    ReplyDelete
  4. hi sis suryanti, boleh tanya itu buat nghias sweet dream masson jar nya yang glitter2 emas itu pake apa ya? trims

    ReplyDelete